DE VÂNZARE Hotel, Leon, Leon, Nicaragua, Carretera a Poneloyas

DE VÂNZARE - Cod. 34927

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 2000 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 1

Acest Boutique Hotel Restaurant *** este un refugiu fermecător. Situat la ușile orașului Leon, City of Revolution, această oază tropicală oferă 10 dormitoare (6 bungalouri / 4 dormitoare), 10 băi, o frumoasă zonă de restaurant deschisă, amplasată în centrul unei terase înconjurătoare, cu vederi superbe la grădină și una dintre cea mai mare piscină din oraș. Oaspeții se pot trezi la muzica multor păsări care numesc această grădină casa lor și pot aduce ziua ta la un sfârșit de relaxare în piscina albastru deschis. Acest hotel este o bijuterie ascunsă!

O oportunitate perfectă pentru un investitor sau un cuplu / familie care dorește să aibă o schimbare de stil de viață și să se bucure de viață în tropice. Vă veți bucura de această mică afacere de tip boutique la hotel situat în cea mai frumoasă comună din Sutiaba din Leon, la 5 minute de mers pe jos de baruri, restaurante și principalele atracții ale orașului și pe drumul spre cele mai apropiate plaje din Las Penitas și Poneloya mașină). Primele trasee turistice vulcanice sunt la 45 de minute de ... Leon este situat la 1h15 minute de capitala, Managua și 1h45 de la aeroportul internațional.

Deținerea unui bun activ care funcționează în cadrul industriei turismului în creștere din Nicaragua este o investiție solidă care este foarte probabil să-și mărească valoarea în plus. Acest hotel și restaurant funcționează foarte bine: 9.2 / 10 pe Booking.com și numero 2 pe Tripadvisor și listate pe multe site-uri web și ghiduri de călătorie din întreaga lume, inclusiv ghidul francez Ulysse și Petit Fute.

Vânzarea la cheie include un site web mobil, un sistem de rezervare online, toate echipamentele, conținutul și potențialul de dezvoltare.

Mai mult decât atât, reședința proprietarilor recent renovată (3 dormitoare, 2 băi, bucătărie, sufragerie și o piscină în aer liber) este lângă hotel, dar nu este inclusă în prețul hotelului. Daca sunteti interesati, putem trimite poze si pret. Este foarte convenabil să aibă propria casă și o zonă privată, dar destul de aproape de afacere în același timp.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB