DE VÂNZARE Hotel, Las Peñitas, Leon, Nicaragua, de la estación de policía 300mts al este

DE VÂNZARE - Cod. 37468

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 592 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

Proprietatea este situată într-un Condominium de la Las Peñitas Beach, într-un mic sat de pescuit pe coasta Pacificului, înconjurat de rezervația naturală Juan Venado. La doar câteva minute distanță de orașul colonial și celebru din Leon, aproape de principalele vulcani turci și la 114 km de capitala și aeroportul din Managua.

Hotelul nou construit, deschis din februarie 2016. Camerele decorate în stil nicaraguan cu tendințe moderne vor face oaspeții să se simtă unici, într-o atmosferă prietenoasă și relaxată. O atenție deosebită și un serviciu calificat sunt prioritățile noastre principale.

Proprietatea frumoasă are o suprafață de 250 m², care include 5 dormitoare duble, cu paturi king-size și băi proprii (sunt pregătite pentru un apartament în cazul în care aveți nevoie, deoarece sunt independente) balcoane și terase cu vedere la ocean, o restaurant cu bucătărie completă, o fermă de palmier mare cu 2 nivele pentru oaspeți cu hamace, pachet de yoga, un depozit cu biciclete și unelte, o grădină frumoasă cu palmieri, nucă de cocos, copaci papaya, banane, lămâi, ananas, flori, iarbă mai mult spațiu pentru a construi un alt 4-5 camere și piscină, lotul total este de 592m2.

Cabana noastra este echipata cu pereti termoizolanti si antiisemici, ferestre din PVC si iluminat cu LED, cu cea mai buna calitate europeana si paza de securitate.

Hotelul a inclus tot mobilierul, pompa de putere, masina de spalat, bicicletele, saltelele, lenjeria de pat, AC, lămpi, scaune de masă, bucătăria complet echipată ... tot ceea ce vedeți este inclus! Nu aveți nevoie să vă cheltuiți banii deoarece totul este nou și este în condiții foarte bune.

Cumpărați o Casă clasată pe primul loc și premiată în multe pagini celebre, toate permisiunile și licențele sunt actualizate. O licenta de lichior vine cu vanzarea.

Dacă sunteți interesat, contactați vânzătorul prin intermediul formularului

Preț negociabil

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB